BAE'nin Filistin'e Şok İhaneti: Kudüs'ü Kim Sattı ?

BAE'nin Filistin'e Şok İhaneti: Kudüs'ü Kim Sattı ?

Şeyh Hatip’ten Şok Bilgi: “Kudüs Topraklarının Satılmasına BAE Aracılık Etti”

1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarındaki İslamî Hareket Başkan Yardımcısı Şeyh Kemal Hatib, işgal altındaki Kudüs’te evlerin Siyonist yerleşim birimleriyle ilgilenen Siyonist örgüt ve çetelere satılması olayına Birlemiş Arap Emirlikleri'nin karıştığını söyledi.

Quds Televizyonu'nun canlı yayınına katılan İslamî Hareket lideri Şeyh Hatib, Birleşik Arap Emirlikleri’nin gönderdiği paraların ardından Mescidi Aksa’nın güneyinde bulunan Silvan Mahallesi'nde en son 22 evin Siyonist Elad örgütüne satıldığını ifade etti.

Şeyh Hatip verdiği bilginin devamında, Emirlikler'in gönderdiği paraların önce Filistin Bankası'na yatırıldığını, ardından çantalar halinde ev sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Siyonist rejimle, bu rejimin politikalarını hayata geçiren ve Doğu Kudüs’le çevresini Yahudileştirmek amacıyla buradaki ev ve toprakları almak için gece gündüz çalışan Elad örgütü, Silvan’da Siyonist nüfusu artırmak için yoğun çaba harcıyor.

Siyonistlere evlerini ve topraklarını satmamakta kararlı Filistinliler, Arap Emirlikleri gibi dost görünümlü düşmanların oyun ve entrikalarıyla evlerini dolaylı yollarla satmış oluyorlar.

 

fiem