BAE, Hamas Ve Türkiye'yİ Tehdit

BAE, Hamas Ve Türkiye'yİ Tehdit

BAE Prensi eski yardımcısı Abdullah’tan, Türkiye’ye küstah tehdit!

Mısır Al Mesryoon gazetesinde dün çıkan habere göre, BAE Prensi Muhammed bin Zayid en-Nahyan'ın eski yardımcısı Abdel-Khaliq Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hamas'ı sabırla ele almayacaklarını belirterek, Türkiye'yi tehdit etti.

Abdullah, Twitter'da şunları yazdı: “Suudi medya Türkiye'ye karşı gelmiyor, yetenekleri ve takdirleri var; ancak Erdoğan'ın Suudi Arabistan'a saldırmasına sabırlı davrandık. Erdoğan ve partisi önümüzdeki günlerde nelere katlanacak?” diyerek Türkiye'ye tehditler savurdu.

'SUDANLILAR ÖMER
BEŞİR'İ AFFETMEYECEK'

Sudan'daki darbe sonrası gelişmeler hakkında yorum yapan Abdullah, “Sudanlı Profesyoneller Sendikası, El Beşir'i tutuklamak ve rejiminin sembolleri ile birlikte kovuşturmaya çağırıyor” dedi.
Sudanlılar'ın, Ömer El Beşir'in, Müslüman Kardeşler'in yönetiminin sadece bir cephesi olduğunu asla affetmeyeceklerini belirten Abdullah; siyasi İslam'ın hakim olduğu Sudan, İran ve Gazze Şeridi'ndeki gelişmelerin yolsuzluğa ve yıkıma yol açan şeylerin kanıtı olduğunu söyledi.
Abdullah, Anadolu Ajansı tarafından yayınlanan ve Suudi medyasının Riyad'ın Ankara'ya karşı düşmanlığını artırdığını belirten bir haberi de tekrar tweetledi .