"Babam Tekfircilerin Uykusunu Kaçırmıştı"

"Babam Tekfircilerin Uykusunu Kaçırmıştı"

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’na bağlı Kudüs Ordusu Komutanı şehit General Kasım Süleymani’nin kızı Zeyneb: Babam tüm zalimlerin, despotların ve tekfircilerin uykusunu kaçırmıştı. Kasım Süleymani adı siyonizm, tekfir ve sulta düzeninin yüreğine korku s

Pazartesi günü babası şehit General Hac Kasım Süleymani için Tahran üniversitesinde düzenlenen cenaze töreninde konuşan Zeyneb Süleymani, şehit babasının İran ve İslam düşmanları ile savaşta büyük bir şevk sergilediğini belirterek şöyle dedi: Babam düşmanın gücünü ve davranışını hesaplamakta en büyük strateji uzmanıydı ve savaşlarda şehadet aşkı olun düşmanla mücadelede ona en yakın duran kişi yapıyordu.
General Süleymani’nin mücadelelerine temas eden Zeyneb, babam 40 yılı aşkın bir süre ve şehadet aşkıyla İslam ve insaniyet düşmanları ile savaştığını vurguladı.
 
Şehit Süleymani’nin düşüncesi ve cihadı direniş cephesini kurumsal ve muzaffer hale getirdiğini kaydeden Zeyneb şöyle ekledi:
 
Amerika ve siyonizm bilsin ki babamın şehadeti direniş cephesinde insanların fıtratını daha da uyandırdığını ve onların hayatını karartacağını ve örümcek ağından kurulan evleri yıkılacağını bilmeleri gerekir.
 
ABD Başkanı Donald Trump’a da hitap eden Zeyneb Süleymani şöyle dedi: Kumarbaz Trump! Senin İran ve Irak milletleri arasında ayrışma ve tefrika çıkarma yönündeki şeytani düşüncen yaptığı stratejik hata ve iki büyük mücahidi kana bulamanla ters sonuç doğurdu ve İran ve Irak milletlerini daha da kenetledi ve Amerika’ya karşı ebedi kini tetikledi.
 
Irak parlamentosu Pazar günü ABD terör ordusunun ihracı için düğmeye bastığını belirten Zeyneb Süleymani, evlatları Batı Asya’da bulunan Amerikalı terörist askerlerin aileleri şimdi Amerika’nın Suriye, Irak, Lübnan, Afganistan, Yemen ve Filistin’de zilletine şahit olacaklarını ve günlerini evlatlarının ölümünü bekleyerek geçireceklerini ifade etti.