'Babam İşini iyi Yaptı ve ABD'yi Kızdırdı

'Babam İşini iyi Yaptı ve ABD'yi Kızdırdı

ABD tarafından Bağdat’ta şehit edilen Kudüs Gücü komutanı general Kasım Süleymani’nin kızı Zeyneb Süleymani, “İran halkı açısından Trump ve Biden arasında bir fark yok” dedi.

Zeyneb Süleymani, bir haber sitesine yaptığı açıklamada, “Trump ve Biden birbirine benziyor ve aynı politikayı takip ediyor. Trump babama suikas yapılmasını emretti ve Biden onu destekledi, bu yüzden aralarında bir fark yok.” dedi.

Zeyneb Süleymani, Biden’ın, IŞİD terör örgütünün oluşumu konusunda eski ABD Başkanı Barack Obama ile aynı görüşte olduğunu da hatırlattı.

Şehit Süleymani’nin kızı, Trump ile Biden’in aynı düşünce ve yaklaşıma sahip olduğunu ve hiçbirinin diğerinden daha iyi olmadığını vurgulayarak, İran’ın ABD devletinin politikalarıyla sorunu olduğunu ve bu yaklaşımın değişmeyeceğini vurguladı.

IŞİD teröristleri ile mücadelede babasının cesaretine atıfta bulunan Zeyneb Süleymani, “Şehit Süleymani teröristlerle tüm halk için savaştı; sadece Yemen, Suriye, Lübnan, İran ve Irak için değil, herkes için savaştı.” dedi.

Zeyneb Süleymani, “Babam işini iyi yaptı ve bu Amerikalıları kızdırdı.” diyerek; Şehit Süleymani’nin Batı Asya (Ortadoğu) bölgesindeki tüm Amerikan komplolarını yenilgiye uğrattığını söyledi.

Zeyneb Süleymani ayrıca, “Babamı öldürdükten sonra Amerika her şeyin duracağını düşündü ama onlar yanılıyorlar, general Süleymani’nin şehadetiyle her şeyin biteceği konusunda çok yanılıyorlar. Bu sadece daha başlangıç” dedi. (Ajanslar)