B.Yıldırım'dan Flaş Açıklamalar-VİDEO

B.Yıldırım'dan Flaş Açıklamalar-VİDEO

İHH Başkanı Bülent Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar...

İHH Başkanı Yıldırım’dan İsrail’in Gazze’ye saldırılarının ardından zulmü protesto edici açıklamalar gelmeye devam ediyor

Gazze'deki İsrail saldırısını TVNET'te değerlendiren Yıldırım, "Mescid-i Aksa'nın oraya şu yaştaki, bu yaştaki insanlar giremez diyorlar. Biz de sinagogların önüne insanlar mı yığalım? Şu yaştaki Yahudiler sinagog'a girebilir, şu yaştakiler giremez mi diyelim." dedi.

Türkiye'deki Yahudi cemaatinin bir an önce harekete geçip İsrail'in şımarıklığını durdurması gerektiğini belirten Bülent Yıldırım, "Yoksa burada insanların hiç istemediği sonuçlarla karşılaşırız." dedi.

 Yıldırım'ın açıklamaları söyle:

"Biz artık uluslararası hukuk falan aramıyoruz. Biz artık insan hakları ihlali söylemlerinde de bulunmuyoruz. Bizim de sertleşmemiz lazım. İsrail'in gerçeği görmesi lazım.

İsrail'in bu şımarıklığını durduracak tek bir yer var. O da Türkiye'deki Yahudi cemaatidir. İsrail'in parasının çoğu Türkiye'deki Yahudiler'indir.  Buradan MOSSAD'a devamlı vergi gidiyor. Buradan İsrail'e durmadan asker gidiyor.

Bu Yahudi cemaati bir an önce harekete geçip İsrail'in şımarıklığını durdurmalı. Yoksa burada insanların hiç istemediği sonuçlarla karşılaşırız.

Sen çoluk çocuk öldüreceksin, o silahları yapan şirketlere Türkiye'deki şirketlerden yardım gidecek. Buna hiç kimse artık tahammül edemez.

Bu Siyonist sistem rahat etmek istiyorsa bir an önce Netanyahu'ya baskı yapsın. Aksi takdirde biz eylemleri sokakların her tarafına taşıyacağız.

İsrail konsolosluğunun önüne de taşıyacağız. Ve hatta çok açık söylüyorum Mescid-i Aksa'nın oraya şu yaştaki, bu yaştaki insanlar giremez diyorlar. Biz de sinagogların önüne insanlar mı yığalım? Şu yaştaki Yahudiler sinagog'a girebilir, şu yaştakiler giremez mi diyelim? Ne istiyorlar bunlar?

Şunu bilsinler ki bu Siyonistler Yahudiler'in geleceğini de tehlikeye atıyor. Dünyanın her tarafında Siyonizm'e karşı olan bu düşmanlık, ne yazık ki Yahudi düşmanlığına doğru dönüşüm geçiriyor.

Bir gün Hitler gibi bir zalim çıkarsa, bir gün Endülüs'te olduğu gibi bunlar katliama uğrarsa Osmanlı gibi bir ülke de bunları korumayacak. Almanya'da Hitler'e karşı Türkiye gibi kucak açmayacak.

Çünkü şunu gördük ki bu Siyonistler akrep gibiler. Bir gün gelip annesini vurdukları gibi kendisini koruyan annesini de vurduğunu görüyoruz.

Buradan oraya asker gönderen aileler çıkıp bir çocuklarımızı göndermiyoruz ve Siyonizm'in bu katliamını da benimsemiyoruz demek zorundadır. Aksi takdirde dünyanın hiçbir yerinde hiç kimse rahat edemez. Çünkü gençleri tutamıyoruz artık. Şu anda bile insanları durdurmak için neler yapıyoruz.

Karşımızda tamamen hayvanlaşmış, çirkefleşmiş, aşağılaşmış, çocuk öldürmekten, kadın öldürmekten dolayı kendini mutlu hisseden vampirler var, Hitler var katiller var. Eğer bu katiller bu şeylerinden vazgeçmezlerse bu ateş her tarafa zarar verir.

Ya bu gece ya yarından itibaren çok büyük eylemler yapacağız. Gazze halkının yanında olduğumuzu göstereceğiz.

İsrail kendi sonunu hazırlamış durumda. İsrail kendisi kaybedecek. İsrail her saldırdığında bir parçasını kaybediyor."