B.Yıldırım: Feridun Sinirlioğlu ve Truva Atları

B.Yıldırım: Feridun Sinirlioğlu ve Truva Atları

Bülent Yıldırım Dışişleri’ndeki truva atlarını anlattı...

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun Mavi Marmara Gemisi saldırısıyla ilgili belgeleri Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne göndermediğini söyledi.

 

 

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi'nde düzenlenen, 'Adanmış Gençlik ve Şehit Furkan Doğan' toplantısında konuşan Bülent Yıldırım, İsrail'in İHH'nın faaliyetlerini takip ettiğini söyledi. Filistin konusunda Avrupa'daki sol örgütlerin desteğini aldıklarını belirten Yıldırım, Türkiye'den destek göremediklerini söyledi. 

 

“ÇOK KISA SÜREDE MESCİD-İ AKSA’DA NAMAZ KILACAĞIZ”

Bülent Yıldırım,şunları söyledi:

"Çok kısa sürede Mescid-i Aksa'da namaz kılacağız. Allah'a 'Bize bunu göstersin' diye dua ediyoruz. İsrail'in önündeki; Mescid-i Aksa ve Kudüs dosyasıdır. Evinizde bekleyeceksiniz. Telefonunuza bir mesaj gelecek; 'Mescid-i Aksa yıkılıyor. Gazze'ye saldırı var. Basın toplantısı var, toplanma var' diye. İşte bu ribattır. İsrail hepsini takip ediyor. Şu an buradaki kalabalığı bile takip ediyor. Avrupa'nın bütün solcuları bize destek veriyor. Türkiye'deki solculara 'Avrupa'daki solcuların bir kısmı kadar olun' diyoruz. Filistin, bütün sol örgütlerin meselesidir. Geçmişte bütün solcuların eğitim aldığı Filistin'di. Bütün Türkiye'de eylem yaptığımızda, buradan 1-2 saat içinde 10 kişi toplayabilirsek, İsrail anlaşma yapamaz. Çünkü korkarlar."

 

9 EKİM’DE MAVİ MARMARA DURUŞMASI VAR

9 Ekim'de Mavi Marmara davasının duruşması olduğunu hatırlatan Yıldırım, "İsrail'i biz abluka altına altık. Uluslararası Ceza Mahkemesi'ni kazandık. Bu mahkemede dünya tarihinde bir ilk yaşandı. Mahkeme burada bir savaş suçu işlendiğini hükmetti. Bu karar İsrail tarihinde ilk defa oldu. Rahmetli Furkan'ı ve diğer 9 şehidimizi kasten öldürdüklerini kabul ettiler" diye konuştu.

 

“İÇERİDE TRUVA ATLARI VAR”

Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun Mavi Marmara Gemisi saldırısıyla ilgili olarak belgeleri uluslararası ceza mahkemesine göndermediğini belirten Bülent Yıldırım, şöyle devam etti "Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a rağmen görevli bazı bürokratlar mahkemenin Türkiye'den istediği bazı belgeleri göndermediler. Bunların başında da Feridun Sinirlioğlu bulunuyor. Kendisine de bunu soracağız. 'Bu belgeleri sen mi göndermedin yoksa başkası mı' diye. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın takipçisi olduğu bir davada, kendisini halktan, Cumhurbaşkanı'ndan, Başbakan’dan ve adaletten üstün gören bu bürokratlar kim 'Bu bilgi ve belgeleri neden göndermediler' Bunun sebebi çok önemli. Savcı oraya yazmış. Türkiye bu bilgi ve belgeleri göndermedi. Bu yüzden işin yoğunluğu oluşmadığı için bizim alanımıza girmiyor. İsrail'i ilk defa avucumuzun içine almışız. Ama siz belgeleri göndermiyorsunuz. İnşallah bunları hepsi deşifre olacak. İçeride başka Truva atları var mı. Mavi Marmara siyonistlerin deşifre olma alanıdır. Türkiye bir bütün olarak İsrail'e bir dik duruş sergiledi. Bu iş de görevli olan bürokratlar, diplomatlar ve siyasetçiler de dik duruşu devam ettirmeleri gerekiyordu.. Mahkeme belgeler gelirse yeniden yargılarız diyor. "

 

“İSRAİL’LE İLİŞKİLERİN NORMALLEŞMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

Mavi Marmara davalarının takipçisi olacaklarının altını çizen Yıldırım, "Türkiye'de İsrail ile normalleşme söz konusu olamaz. Bunu herkes aklına koysun. Kur'an-ı Kerim'i yere atıp Mescid-i Aksa'yı yıkma kararı verdikleri günden itibaren artık İsrail ile Türkiye'nin hiçbir şekilde normalleşmesi mümkün değil. Biz bunu söylüyoruz. Halk olarak da sizden destek bekliyoruz" dedi.

 

DEVLETİN İÇİNDE BAŞKA PARALELLER DE VAR

İsrail Dışişleri Bakanı'nın "İHH İsrail için büyük bir tehdit" sözlerini hatırlatan Yıldırım, "Bakan bu sözleri söyledikten 2 gün sonra Kilis depomuza baskın oldu. İsrailli bakan orada bağırıyor, burada birileri harekete geçiyor. Başka paraleller de var. Uluslararası mahkemeye bilgi göndermeyen Truva atları da var halen. Onlar da tespit edilecek inşallah. Onların o eski paralelle ilgisi yok. Türkiye'nin içerisinde başka paraleller de var. Her şeyi bir yere yüklemeyin. Bu sözüme dikkat edin. Başka paraleller de var" ifadelerini kullandı. 

 

YASİN BÖRÜ ADINA YETİMHANE

Bülent Yıldırım, Diyarbakır'da 6-7 Ekim'deki Kobani bahane edilerek çıkarılan olaylarda öldürülen Yasin Börü için de Adem Özköse ve arkadaşları tarafından bir yetimhane yapılacağını sözlerine ekledi.