At İzi İt İzine Karıştırıldı

At İzi İt İzine Karıştırıldı

Tevhidhaber'den Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan ve tv ekranlarında yayınlanan Çanakkale ile ilgili "Tarihi Proje" hakkında açıklama...

TV ekranlarında yayınyalanan bir garip tanıtım spotunda Çanakkale'ye işgal için gelen düşman askeri ile Çanakkale'yi savunmak için can siper hane çarpışan Müslüman askeri zorlama ile kardeş ve kader ortakçısı gibi göstermesi esefle karşılandı.  
 
Tanıtım videosunda " Rüyaları aynı, annelerinin göz yaşları aynı " gibi bir ortaklıktan bahsediyor olması akıllara ister istemez şu soruları getirdi:
 
Çanakkale'yi geçip İslam beldesini işgal eden yağmacı ve tecavüzcü bir asker ordusunun rüyası ile ülkesini savunan bir mücahit sizce aynı rüyayı mı görür? Oğlunu bir ülkeye işgal için gönderen anne ile yurdunu savunmak için oğlunu cepheye göndermiş bir ana aynı duygularda mıdır? 
 
Yine bir başka cümlede "her şeyleri aynı isimleri değişik" deniyor. oysa her şeyleri aynı değildi en önemlisi dinleri ayrı idi ve isimleri de bu sebeple ayrıydı.
 
Peki kurtla kuzuyu aslanla çakalı tecavüzcü ile masumu aynı kalibrede değerlendirip alçağı yükseltme aziz olanı alçaltma algısı için neden bu tür kompleksli ve maksatlı işlere girişilir? 
 
Konun değerlendirilmesini saygın ziyaretçilerimize bırakıyoruz.
İŞTE TEPKİ ÇEKEN VİDEO
 
Tevhid Haber