Asiltürk: "Büyük İsrail kurulsun diye Suriye ve Irak yok edildi"

Asiltürk: "Büyük İsrail kurulsun diye Suriye ve Irak yok edildi"

AGD’nin bölge ve şube başkanları toplantısında konuşan Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, “ABD koalisyon kurup IŞİD ile savaşacakmış. Oyuna gelmeyin. IŞİD’in elindeki silahlar, tanklar uçup gelmedi Kobaniye. İsteseler gelmeden temizlerlerdi. Hiç

Anadolu Gençlik Derneği Bölge ve Şube Başkanları Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin ABD ve Batılıların oyunları ile çıkmaza sokulmak istenildiğinin atını çizen Asiltürk, IŞİD ve Kobani olaylarına vurgu yaptı.

Bütün Olaylar Büyük İsrail’i Kurmak İçin

Ortadoğu’da yaşanan bütün olayların Büyük İsrail’i kurmanın bir adımı olduğuna dikkat çeken Asiltürk, olayların Türkiye’ye sıçratılmak istenildiğini belirterek, “Şu anda Türkiye ABD’nin ve Batılıların oyunları ile neredeyse helak edilecek bir duruma sokuluyor. Olay zaten Türkiye’yi yıkmak. İki tane devlet kaldı. Türkiye ve İran. Bütün dünya olayları bu ikisini yıkmaya yöneliktir. Irak, Suriye, Libya elden gitti. Belki bu olaylar önce İran’ın başına gelecek, sıralama önemli değil. Siyonizm’in karşısında İran ile Türkiye kaldı. ABD Siyonizm’in emrindedir. Amerika’da medya ve ekonomi bunların elinde. Obama biraz yumuşak gibi kendini gösterse de hiçbir şey yapması mümkün değil. Neticede ABD Siyonizm’in taşeronu” diye konuştu.

Milli Görüş Meclise Girerse Olaylar Çözülür

Olayların ancak Milli Görüş’ün meclise germesi ile çözüleceğini ifade eden Asiltürk, “Dünya olaylarının gittiği yer, İslam ülkelerinin çatışmalarından faydalanarak Büyük İsrail’in kurulmasıdır. Buna doğru gidiliyor. Bizim iktidarımız bunun en büyük yardımcısı. Bunların hepsi oyun. Yapacağımız Allah’a güvenerek bu önümüzdeki seçimlerde meclise girmek. Milli Görüş meclise girerse bu olayların gerçekleşmesi mümkün değil. Kendi hatalarımızı düzeltip çelik gibi olacağız” dedi.

Onlarca Vatandaşımız Öldü

Büyük İsrail kurulsun diye Müslüman ülkelerinin bir bir yok edilmek istenildiğini dile getiren Asiltürk, “Büyük İsrail kurulsun diye Suriye, Irak yok edildi. Türkiye’de olaylar çıkıyor. Dışarıdaki bir olay neticesinde Türkiye’de onlarca vatandaşımız öldü. Hâlbuki oradaki Kürt kardeşlerimizi biz almışız yardım ediyoruz. Bu durumda Türkiye’de olaylar çıkıyor. Dünya kadar ajan her şeyin içerisinde var” şeklinde konuştu.

Işid’in Kullandığı Silah Ve Para Abd’nin

IŞİD’in bölgede ABD ve İsrail’in desteği güçlendiğini kaydeden Asiltürk, IŞİD’in elindeki paraların ABD’nin paraları olduğuna dikkat çekti. IŞİD’in, ABD’nin ve İsrail’in taşeronu olduğunu ifade eden Asiltürk, “IŞİD’ı bölgede ABD ve İsrail destekleyerek güçlendirdi. IŞİD’in elinde son sistem silahlar var. Bu silahları ABD verdi. ABD’nin Irak’ta operasyonlar için getirdiği büyük miktarda para IŞİD’in eline geçti. Bağdat’taki para Musul’a gönderildi. 420 milyon dolar nakit para. Şimdi kendileri ilan ediyorlar ‘dünyanın en zengin terör örgütü’ sen verdin bu paraları. IŞİD’in elindeki silahlarda etrafındakilerden üstün. Kim verdi bu silahları? ABD’nin Irak’ta kullandığı silahlar” dedi.

Kobani Olayları Bilinçli Olarak Çıkarıldı

IŞİD’in Kobani’ye bilinçli olarak getirildiğine vurgu yapan Asiltürk, ABD’nin PKK’ya ve IŞİD’e destek vererek birbiri ile savaştırdığını belirtti. Olayların içine Türkiye’nin girmemesi gerektiğini söyleyen Asiltürk, “ABD koalisyon kurup, İŞID ile savaşacakmış. Oyuna gelmeyin. IŞİD’in elindeki silahlar, tanklar uçup gelmedi Kobaniye. Bunlar çölden geçip geldi. İsteseler gelmeden temizlerlerdi. Hiçbirine dokunmadılar. Şimdi ise bir hava harekâtı oluyor. Birkaç tane ufak tefek vasıta vurulmuş. Kim kimi aldatıyor. Bir taraftan PKK’ya destek veriliyor. Öbür taraftan IŞİD’e destek veriliyor. Bize de diyorlar, ‘sen bu olayın içerisine gir’. Olayın içerisine girersek Türkiye kan gölüne döner. Bizi hiç ilgilendirmez. Masum bir gazetecinin boğazını kesiyorlar. O gazetecinin bulunduğu memleket bu hale getirdi IŞİD’i. IŞİD bölgedeki işlevi biterse onu da temizleyecekler. Türkiye’den de IŞİD’e katılanlar var. Katılanlara para veriyorlar. ABD’nin parası bunlar. ABD bunları yaparken bize de ‘IŞİD ile savaşalım diyor’. Kimse kimseyi kandırmasın” diye konuştu

 
Kaynak: Milli Gazete