Nureddin Şirin

Nureddin Şirin

Artık Şu İran'ı Vurmanın Zamanı Geldi

Siyonist rejim savaş bakanı Ehud Barak"ın yaptığı son açıklamalar, artık İran"a karşı topyekun bir saldırının zamanın geldiğini açıkça gösteriyor.

Gerçi bunu Siyonistlerin yaptığı açıklamalardan daha çok, kendilerini "İslamcı" (!) diye tanıtan birilerinin İran karşıtı kampanyayı niçin hızlandırdığından da çıkarmak mümkün. Zira, İran"a karşı yapılacak bir saldırıda kamuoyu oluşturma ve kamuoyunu yönlendirme görevini üslenen bu İslamcılar ellerini çabuk tutmaya çalışıyor. Aksi takdirde, İran"a karşı bir saldırı başladığında kamuoyunda "çatlak ses"lerin çıkmaması gerekiyor.

İslamcılarımız Amerika"nın önderliğinde yarınlara doğru yelken açarken, elbette Amerika da bunların bu büyük yardımlarını karşılıksız bırakmaz. Birileri Amerika"nın önünü açıyor, birileri de İslamcıların. Bunun "reel-politik"te adı "kazan kazan" şeklinde konulmuştu. "Sen bana, ben sana" yani "sen de kazan ben de kazanayım."

Amerika tarihin hangi evresinde İslamcılardan bu denli kapsamlı bir destek görmüştü?

Yelkenler fora! Es rüzgar es, şişsin yelkenler, yürüsün gemiler!

Gelelim şu Barak"ın açıklamalarına..

Barak "Eğer İran, nükleer konusundaki tavrından vazgeçmezse; Amerika, son çare olarak İran"a cerrahi nitelikteki saldırı operasyonları gerçekleştirecektir. Bu operasyonlar için tüm planlamalar yapıldı. Ya İran nükleerden vazgeçecek ya da İran"a karşı Irak"ta ve de Afganistan"da olduğu gibi tam teşekkülü bir savaşa girişeceğiz" diyor.

Kudüs TV"de sunduğumuz Rapor adlı programda; Amerikan Washington Enstitüsü"nün icra kurulu başkanı Robert Satloff"un, 9 Kasım 2012'de Washington yönetimine sunduğu raporda, Obama yönetiminin acilen yapması gerek üç işi sıralarken "Obama yeni başkanlık döneminde ilk iş olarak İran"ın nükleer enerji programını acilen durdurmalı, İran"ı stratejik yenilgiye uğratmak ve direniş eksenini kırmak için Suriye"deki Esad yönetimini bir an önce devirmeli, Bahreyn, Ürdün Fas gibi Batı yanlısı monarşilerin yıkılışını da önlemeli" dediğini belgeleriyle göstermiştik.

Evet, şimdi gündem bu.

Bakınız, Amerika ve siyonist rejimin İran"a karşı saldırı retoriğini nasıl artacak, tabi ki İslamcılar da burada boş durmayacak. Onlar da ellerini çabuk tutacaklar, çünkü böylesi kritik bir savaşta en önemli faktör kamuoyunun tepkisidir.

Pentagon kurmayları Washington"da üzerine düşen hazırlıkları tamamlarken, İstanbul"daki İslamcılar da kampanyalarını hızlandıracaklar.

Öyle ya, artık Müslümanların "vurulsun artık şu İran" "kurtulalım artık İran"dan" deme noktasına gelmesi gerekiyor.

Ne diyelim; kolay gelsin...

Bakalım ikiniz de mi kazanacaksınız, yoksa ikinizde mi kaybedeceksiniz.

Çünkü bu"kazan kazan" denilen şeyin bir de öbür tarafı var; "sen de kaybettin, ben de" demek var"!

Hepimiz gözlüyoruz.

Ama herkesten önce Alemlerin Rabbi olan Allah gözlüyor.

 

velfecr

Bu yazı toplam 2287 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar