Arakan Yanıyor Dünya Sesiz

Arakan Yanıyor Dünya Sesiz

Budistler cami ve Kur’an yakıyor, çocukları ateşe atıyor, kadınlara tecavüz edip öldürüyor…

udist teröristler, Arakan’da bir köyü basıp evleri ve bir medreseyi ateşe verdi, bir camiye girip Kur’an-ı Kerim’i yaktı ve tuvaletlerini yaptı. Vahşiler bununla kalmayıp 250’den fazla kadına tecavüz etti; bunlardan çocuk olan 50 kızı ise tecavüz ettikten sonra hunharca katletti. 
 
Müslümanlara karşı topyekun bir soykırım başlatan ırkçı Budist Myanmar ordusunun Arakan’a yaptığı operasyonda köyü yakılan öğretmen Abdullah, çareyi Bangladeş’e sığınmakta buldu. Abdullah, yaptığı açıklamada, köyündeki medresede hadis öğretmenliği yaptığını ifade ederek, Myanmar’daki Budist yönetimin, bir bahane ile bölgedeki her türlü İslami çalışmaları engellediğini kaydetti. Camilerin ve medreselerin kapatıldığını belirten Abdullah, artık hadis öğretmenliği yapamadığını vurguladı. Budist teröristlerin Arakan’da Rohingyalı Müslümanları temizlemek istediğini ve bu yüzden köylere baskın düzenlediğini aktaran Abdullah, şöyle devam etti:
 
“Köyüme yaptıkları baskında evleri ve medreseyi yaktılar. 250’den fazla kadına tecavüz ettiler. Bunlardan çocuk olan 50 kızı, tecavüz ettikten sonra öldürdüler. 
 
KURAN-I KERİM YAKIP, YANAN ATEŞE ÇOCUKLARI ATIYORLAR!
Askerler, bir aileyi evin içine kilitlediler ve daha sonra evi yaktılar. Aile evin içinde diri diri yandı. Yanan ateşlere çocukları ve gençleri atıyorlardı. Daha sonra askerler ve onlarla beraber hareket eden Budistler, camiye girip Kur’an-ı Kerim’i yaktılar ve tuvaletlerini yaptılar. Kadınların ziynet eşyalarını çaldılar. Genç kızların üzerindeki elbiselerin hepsini alıp meydanda çıplak olarak dolaştırdılar. Arakan genelinde 2 binden fazla ev yakıldı. 500’den fazla Müslüman şehit edildi. Bin kişi tutuklandı.”  İslâm düşmanı Budist yönetimin akıl almaz zulümler yaptığını ve Arakan’da işi de evi de kalmadığını anlatan Abdullah, şunları söyledi: “Arakan’da ormandan yürüyerek, can güvenliğim için Bangladeş’e geldim. Askerler, hiçbir şey anlamıyor, sormuyor direk vuruyorlar bizi. Biz bin 500 seneden fazla tarihi olan bir milletiz. Rohingyalıyız. Budistler bize, ‘Bengalli’ diyorlar, ama hayır biz Rohingyalıyız. Eskiden olduğu gibi şimdi de huzurlu bir şekilde Arakan’da yaşamak istiyoruz. İnsani bütün haklarımızla yaşamak istiyoruz. İslâm dünyası, uluslararası kuruluşlar bize yardım etmeli, diplomatik destek vermeli.”
 
BEBEĞE ELEKTROŞOK TABANCASI İLE İŞKENCE!
Arakan’da bir bebeğe acıdan ağlamasına aldırış dahi etmeden şok tabancası ile yapılan işkence sosyal medyada tepki topladı. Sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı Arakan’da çekildiği belirtilen görüntü izleyenleri şoke etti. Görüntülerde bir bebeğe şok tabancası ile elektrik verildiği görülüyor. Budist teröristler gözü yaşlı yavrunun haykırışlarına aldırmadan gülerek çocuğa işkence etmeye devam ediyor.