Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Amerika’yı Ahmak mı Sandınız MBS ile Fit Olsun?

Nihayet Amerika Ulusal İstihbarat Dairesi Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili raporunu yayınladı.

Cinayet emrinin Prens Muhammed b. Selman tarafından verilmiş olmasının çok güçlü olduğunu bildirdi.

Sanki bütün bir dünya bilmiyormuş gibi. Ve yine bütün bir dünya biliyor ki bu vahşetin üzerini örttürmeyen, net bir şekilde açığa çıkmasını sağlayan Türkiye’dir.

Ama gelin görün ki Amerika bu konuda bir tek kelime bile etmedi.

Türkiye’nin gayreti olmasaydı cinayetin sadece üzeri örtülmekle kalmayacak, tam aksine Türkiye üzerine yıkılacaktı. Biliyorsunuz iblis veliaht her şeyi ona göre ayarlamıştı. Sen o zaman seyredecektin Amerika’yı.

Evet, Amerika bir yandan cinayet emrini veliaht prens M. Selman’ın verdiğini duyurdu, öte yandan da bu canavarın cezalandırılmayacağını ilan etti.

Öyle ya, Amerika’yı siz ahmak ve enayi mi sandınız? Bir katilin cezalandırılmasıyla eline ne geçecek? Bunu açıkça ilan ettiler; Amerika bu cinayetin hesabını kendi istediği zaman ve istediği şekilde sorma hakkının saklı olduğunu da bütün dünyaya bildirdi. Tabi asıl Suudi yönetimine bildirmiş oldu.

“Sanki baştan beri öyle değil mi?” diyeceksiniz biliyorum; Suud yönetimi şu anda resmen rehin durumundadır.

Zaten Amerika’nın elinde tuttuğu 750 milyar dolarlık bir başka şantajı var, hatırlayın; 11 Eylül mağdurları tazminatı.

Şimdi buna bir de Cemal Kaşıkçı cinayetiyle talep edeceği milyarlarca doları ekleyin.

Bir tarafta Büyük Şeytan Amerika, diğer tarafta Ümmetin servetini Amerika’ya akıtan hain bir hanedan bulunuyor.

Evet, ümmetin serveti diyorum, yanlış mı diyorum. Allah aşkına bu daha ne kadar devam edecek?

Hiç kimse Amerika’yı kınamasın, büyük şeytanlığının gereği neyse onu yapıyor o. Biliyorsunuz şu bizim Şeytan da kıyamet günü “Beni kınamayın, siz kendinizi kınayın…” diyecek. (14/22)

Benimki bir boş beklenti ama diyorum ki; bu şerefsiz veliaht prensi bizzat Suudiler cezalandırsa, daha sonra da Amerika’ya; Bizim sana ödeyecek bir borcumuz yok diye restini çekip yakasını kurtarsa.

Unutmayalım ki Büyük Şeytan Amerika rehin tuttuğu bu katille sadece Suud yönetimini değil, dolaylı yönden bütün bir ümmet coğrafyasını cezalandırmaya yeltenecektir.

Daha da önemlisi, ipi serbest bırakılan bu şımarık canavar daha çok iğrençlikler yapacaktır. Allah aşkına gözlerinin içine şöyle bir baksanıza!

Bu yazı toplam 772 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar