Almanya ve Fransa Olaylarında  Siyonist Parmağı

Almanya ve Fransa Olaylarında Siyonist Parmağı

ABD Kongresi eski temsilcisi Cynthia McKinney; Siyonist rejimin Almanya ve Fransa olaylarında parmağı olduğu iddiasında bulundu.

ABD Kongresi eski temsilcisi Cynthia McKinney, ''Siyonist rejiminin parlamentosunun eski üyelerinden birinin eşi olan Almanyalı fotoğrafçının hem Fransa'nın Nice kentindeki olayda bulunması ve hem Almanya'nın Munich kentinde yaşanan olayda bulunması, Siyonist İsrail rejiminin söz konusu olaylarda parmağı olduğunu gösteriyor'' dedi.

ABD kongresinin eski temsilcisi açıklamasının devamında aslında İsrail rejiminin vatandaşı olan fotoğrafçı hakkında şöyle konuştu: Aynı İsrailli fotoğrafçının her iki terör olayında da bulunması nasıl mümkündür? 

McKinney'nin kanıt olarak ele aldığı video, İsrail rejiminin parlamentosunun eski üyesinin eşi olan Einat Wilf'ın görüntülerini içeriyor.

Fransa'nın Nice kentindeki patlama, kamyonu ile 2 kilometre halkın üzerine süren bir terörist tarafından gerçekleşmişti.

Almanya'da halkın üzerine ateş açan kişi, terör eylemi yapmadı ancak benzer toplu saldırılardan ilham alarak 11 kişinin canını kaybetmesine sebep oldu.