Almanların Siyonizm Sevdası

Almanların Siyonizm Sevdası

Almanya'da Başbakan Merkel'in liderlik ettiği koalisyon partileri, siyonizm karşıtlarının sınır dışı edilmelerini sağlayacak tasarı üzerinde çalışıyor.

Almanya'da iktidarda bulunan Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) ile Hristiyan Sosyal Birlik Partisi (CSU), ülkede Yahudi yaşam biçimini ya da siyonist terör rejiminin varlığını tanımayan sığınmacıların sınır dışı edilmelerini öngören bir karar tasarısı hazırladı.


İlkha'nın Die Welt'e dayandırdığı habere göre, "Yahudi yaşam biçimini ya da siyonistlerin varlığını tanımayanlar" Almanya'da yaşama hakkına sahip olamayacak.


Tasarı metninde, Müslümanlar kastedilerek "Ortadoğu'dan gelen ve insani nedenlerden dolayı Almanya'ya kabul edilen insanlarla birlikte ülkedeki Yahudi düşmanlığının yeni bir boyut kazandığı"na vurgu yapılıyor.


"Almanya'da uzun süredir yaşayan Müslümanların Yahudi düşmanlığına özel bir dikkat gösterilmeli." ifadesine yer verilen tasarı metninde,  "israil ve Yahudi sembollerinin açık mekânlarda yakılmasının ve Yahudi düşmanı kavgaların daha etkili bir şekilde cezalandırılmasının mümkün olup olamayacağının da federal hükümet tarafından araştırılması" isteniyor.


ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü siyonistlerin başkenti olarak tanımasının ardından Avrupa'nın birçok ülkesinde olduğu gibi Almanya'da da Müslümanlar protesto olayları sırasında terör rejimi bayrağını yakmıştı.


Tasarının 27 Ocak tarihinde meclise sunulacağı belirtildi.