"ALLAH'TAN KORKMAYAN BİZ CESARET EDECEĞİZ"

"ALLAH'TAN KORKMAYAN BİZ CESARET EDECEĞİZ"

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında skandal bir gafa imza attı.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir gafa daha imza attı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı eleştirirken "Allah'tan korkmayan biz" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert eleştirileri ile gündeme gelen ve 'diktatör bozuntusu' sözü yüzünden Erdoğan'ın 100 bin liralık tazminat davası açtığı CHP Lideri, parti grubunda yine sert söylemlerde bulundu. Erdoğan'a yeminine sadık kalması durumunda saygı göstereceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Sadık kalmazsan sana namus ve şeref sözünü hatırlatmak da bize düşüyor. Neden bana düşüyor onu da söyleyeyim. Seçimlerde meydan meydan dolaşıp 400 vekil istedi, tarafsızlığını korumadı. Hakimler de bu diktatör bozuntusuna arkadaş sen tarafsızlığını koruyacaksın diyemediler" şeklinde konuştu.
"ALLAH'TAN KORKMAYAN BİZ CESARET EDECEĞİZ"
Kılıçdaroğlu, eleştirilerinin devamında ilginç bir gafa imza atarak şu ifadelere yer verdi: "Bu ülkenin Yüksek Seçim Kurumu tarafsız kalması gerektiğini söyleyemiyorsa, kimse cesaret edemiyorsa kim cesaret edecek? Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz."