Alimlerden İslam Ümmetine Filistin Çağrısı

Alimlerden İslam Ümmetine Filistin Çağrısı

Bahreynli alimler İslam ve Arap devletlerinin Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirmelerine tepki olarak bir bildiri yayınladı.

Bahreynli alimler tarafından yayınlanan bildiride, "İslam ümmeti ve Arapların işgalci rejimi bölgeden silip yok etmeye güçleri yeter. Bazı devlet adamlarının ve rejimlerinin bellerindeki hıyanet hançeri hep aşikar bir şekilde gözüküyordu, durum kontrolden çıktı öyle ki ümmeti arkadan, gündüz gözüyle ve itirazla karşılaşmadan vurdular." ifadelerine yer verildi.

Bildiride, "İslam ümmeti ve Arapların yumruğunu daha kuvvetli sıkıp havaya kaldırması ve komplocu ve zayıf olan düşmanın onların önüne çektiği sahte duvarı yıkmaları gerekir. Ümmet; alimlerinin, muzaffer direnişçi yiğitlerin, gençlerin ve mücahitlerin desteğiyle, Kadir olan Allah'a dayandıktan sonra ve tevhit inancının derinliklerinden doğan ve özgür ve istikrarlı bir ruhiyeyle, işgalci rejimi bölgeden kovmaya kadirdir. İnancı ve yakini olmayanların sizi etkileyerek kendinizi küçük görmenize sebep olmalarına izin vermeyin." denildi. (kudusgunu.com)