Ali Rıza Demircan'dan Fahrizade Yorumu

Ali Rıza Demircan'dan Fahrizade Yorumu

Ali Rıza Demircan: Şehid edilen İranlı bilim adamı aşı çalışması yapıyordu, ilaç ve aşı çalışmaları şer odaklarına bırakılmamalı

İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan, koronavirüsü fırsata çevirerek ilaç ve aşı yoluyla servetlerini katlayan emperyalist güçlere dikkat çekti.

Demircan, Mirat Haber'deki yazısında ilaç ve aşı üretiminin uluslararası şer odaklarının eline bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, Soner Yalçın’ın İranlı bilim adamı Fahrizade ile ilgili yazısını hatırlattı.

‘ Bu tespit ve yorum gerçek olmayabilir. Ama işaret ettiği hakikat önemlidir’ diyen Demircan yazısına şöyle devam etti:

'Şehid edilen İranlı ilim adamı Fahrizade, nükleer çalışmaların başında olmakla birlikte son dönemde yapılan aşı çalışmalarının da başındaydı. COVID-19 aşısını klinik insan denemeleri aşamasına getirmişti. COVID-19 aşısı çalışmalarının sonuna gelen ve Rusya ile birliktelik yaparak son noktayı koyacak olan iran’a Fahrizade’nin şehid edilmesi ile darbe vuruldu. Yani amaç bu defa nükleer çalışmalar değil Covid-19 aşısıydı.

İnşaallah dünyanın değişik ülkelerinde ve ülkemizde yapılmakta olan aşı ve ilaç çalışmaları ile yeni para ve ekonomi arayışları başarılı olur da uluslar arası şer odaklarının sömürü atılımlarına ölümcül darbe vurulmuş olur.'