Albayrak'ın Ergenekon ve Balyoz Pişmanlığı -VİDEO

Albayrak'ın Ergenekon ve Balyoz Pişmanlığı -VİDEO

Albayrak "benim yüzüme gülüp beni Selam Örgütü’ne dahil eden, karşı tarafın çocuklarına neler yapmaz" yorumunu yaptı

İşte Albayrak’ın açıklamaları

BANA KUMPAS KURAN KARŞI TARAFA NE YAPMAZ

Balyoz davasından tutuklu olan birçok kişinin suçlu olma ihtimali yüksektir. Ben Selam Terör örgütü tezgahında adı geçen biriyim. Pensilvanya, binlerce kişiyi, kendilerine muhalif binlerce kişiyi, yazarlar,avukatlar, siyasetçiler, sanatçılar selam terör örgütü adı altında takibe almışlar videolarını çekmişler. Benim de adım geçiyor. benim adım örgütün medyaayağında adım geçiyormuş. benim star gazetesini yönettiğim söyleniyormuş. Ben Stargazetesinin Yeni şafak gazetesinin Anadolu Ajansı'nın yöneticisi olmadığımı biliyorum. Onlar bu kumpası kurmadan önce yüzüme güldüklerini  de biliyorum.  “Hakan kardeşimizi çok seviyoruz” dediklerini de biliyorum. Bana bunu yapanların, benim gibi yüzlerce binlerce kişiye bunu yapanların çok farklı bir dünyanın çocukları olan tırnak içindeki Ergenekon ve Balyozculara neler yapabileceklerini anlayabiliyorum.

İMDAT ÇIĞLIĞINI CİDDİYE ALMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM

Ergenekon davası, Balyoz davası ve soruşturması sürecinde birçok iddianın, dosyanın asılsız olduğu aileleri tarafından dile getirilmişti. Onların şikayetlerini, imdat çığlıklarını ciddiye almadığım için pişmanım.

BAŞIMA GELİNCE DANK ETTİ

 “Senin başına gelince mi anladın”, biraz öyle oldu, başıma gelince anladım. bana bunu yapanların balyoz davası hazırlarken ne senaryolar hazırlayıp ne yalanlar uydurdukları şimdi kafama dank etti. Şimdi yaşın yanında kurunun da hapisten çıkması gerekiyor diye düşünüyorum.

YENİDEN YARGILAMA YAPILMALI

Olağanüstü dönemde, nasıl 28 Şubat özel bir dönemse, Pensilvanya örğütünü yargıya büyük ölçüde hakim olduğu emniyet teşkilatına hakim olduğu  şu geçtiğimiz yıllar olağanüstü dönemdir. Nasıl ki 28 Şubat yargılamalarının yeniden yapılması gerekiyorsa bu son Pensilvanya sürecindeki yargılamalarının da yeniden görülmesi gerekiyor