Alaattin Çakıcı'ya Rapor Veren İl Sağlık Müdürü ve Başhekim Görevden Alındı

Alaattin Çakıcı'ya Rapor Veren İl Sağlık Müdürü ve Başhekim Görevden Alındı

Organize suç örgütü hükümlüsü Alaattin Çakıcı'ya ziyaretçi izni sağlayan sağlık kurulu raporunu veren il sağlık müdürü ve başhekim görevden alındı.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde aylardır tedavi gören mafya lideri Alaattin Çakıcı'ya süresiz sağlık kurulu raporu verilmesi raporu veren başhekim ve il sağlık müdürü görevden alındı.

16 FARKLI HASTALIĞI VARMIŞ

Çakıcı için 22 Haziran'da hazırlanan sağlık raporunda ziyaretçi sınırının kaldırılması istenmişti. Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ile 6 uzman doktorun imzaladığı süresiz sağlık kurulu raporunda, Çakıcı'da 16 farklı türde hastalık olduğu, altısının ölümcül risk taşıdığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"ODASINDA HER TÜRLÜ AÇIK GÖRÜŞ YAPILABİLİR"

Akrabaları ve yakın arkadaşları ile haftanın 7 günü saat 09.00 ile 20.00 arasında hem sağlığı hem morali aynı zamanda helalleşme açısından bu zaman dilimleri arasında, istediği isimlerle, kişi, sayı adeti koymadan, kendisi için bu ziyaretler hastalıklarının kontrol edilebilmesi için ve morali açısından yeniden hayata bağlayabilir. Odasında her türlü açık görüş yapılabilir.