AKP Seçm Bürosuna Saldırı

AKP Seçm Bürosuna Saldırı

AK Parti Bakırköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin camları yüzleri maskeli 2 kişi tarafından çekiç ve keserle kırıldı.

Saldırıyı kınayan AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin, “Bu, seçim sürecinde yaşadığımız ilk olay değil. Daha önce de başımıza geldi” dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmaniye’de bulunan AK Parti Bakırköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nde meydana geldi. Saat 03:00 sıralarında yüzleri maskeli 2 kişi, ellerindeki çekiç ve keserle seçim merkezinin camlarını kırdı. Daha sonra olay yerinden hızla kaçan saldırganlar kayıplara karıştı. Olayın ardından, seçim koordinasyon merkezine polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, seçim merkezinin güvenlik kamerasını inceledi ve bölgede parmak izi aradı. 

“BU SALDIRI İLK DEĞİL”

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ertekin, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, “Bu, seçim sürecinde yaşadığımız ilk olay değil. Daha önce de başımıza geldi. Bu konuyla ilgili karakola gidip suç duyurusunda bulunmaktan, seçim çalışması yapamıyoruz. Burada bizim oy oranımızı arttırdığımızı görüp pankartlarımızı kesiyorlar ve parti seçim araçlarımıza saldırıyorlar. 30 yıldır siyaset yapıyorum. Şuana kadar hiçbir centilmenlik dışı harekette bulunulmadı” diye konuştu. Saldırganların yakalanması için polisin incelemesi sürüyor.