AK Parti'nin Toplantısından Çıkan Karar

AK Parti'nin Toplantısından Çıkan Karar

Başbakan Davutoğlu’nun başkanlığında Bakanlar Kurulu üyeleri ve AK Parti MYK üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sona erdi. Toplantının ardından Mehmet Ali Şahin, “Sorumlu davranacağız, halkımız müsterih olsun" açıklamasında bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında Bakanlar Kurulu üyeleri ve AK Parti MYK üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sona erdi.

AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 7,5 saat sürdü.

Toplantının ardından bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, ortaya yeni bir siyasi tablo çıktığını belirterek, "Seçim sonuçlarından sonra ortaya konan iradeye derin saygı duyuyoruz. Sonuçlar farklı bir sürecin başladığını gösteriyor bize. Biz Ak Parti olarak bu süreçte de sorumlu davranacağız. Halkımız müsterih olsun Ak Parti olarak bu yeni süreçte de en güçlü partisi olarak ülke menfaatlerini ön planda tutma politikasını devam ettireceğiz" diye konuştu.

Şahin, hükümet kurma çalışmalarının devam ettiğini belirterek bu nedenle konuya ilişkin gazetecilerin sorularını kabul etmedi.

 

Kaynak : Yeni Şafak