AK Partili Kadın Vekiller Zincir Oluşturdu

AK Partili Kadın Vekiller Zincir Oluşturdu

TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet milletvekilleri tutumundan dolayı TBMM BaşkanvekiliAyşenur Bahçekapılı'nın bulunduğu başkanlık divanına gidince, AK Partili kadın milletvekilleri Bahçekapılı ile muhalefet milletvekillerinin arasında el ele tutuşarak zincir

TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet milletvekilleri tutumundan dolayı TBMM BaşkanvekiliAyşenur Bahçekapılı'nın bulunduğu başkanlık divanına gidince, AK Partili kadın milletvekilleri Bahçekapılı ile muhalefet milletvekillerinin arasında el ele tutuşarak zincir oluşturdu.

TBMM Genel Kurulu'nda muhalefet milletvekilleri, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapı'nın tutumunu eleştirdi ve usul tartışması açılıp söz istedi. Ancak Bahçekapılı buna gerek görmedi.

O ANLARDAN KARELER

Bunun üzerine ilk olarak CHP Grup Başkanvekili Levent GökMHP Grup BaşkanvekiliOktay Vural ve HDP Grup Başkanvekili İdris BalukenTBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın yanına gitti ve konuşmaya başladılar. Bu sırada Bahçekapılı ise 'Buradan uzaklaşın' diye sesini yükseltti. Ardından çok sayıda muhalefet milletvekili de başkanlık kürsüsüne geldi.

AK PARTİLİLER ALKIŞLADI

Bunu gören bazı AK Partili kadın milletvekilleri başkanlık divanını bulunduğu yere gitti ve muhalefet milletvekilleri ile Bahçekapılı'nın arasına girdi. El ele tutuşarak zincir oluşturan kadın milletvekilleri ardından muhalefet milletvekillerini uzaklaştırdı. Bu yaşanan olaya muhalefet milletvekilleri şaşkınlık yaşarken, AK Partili milletvekilleri ise kadın milletvekillerini alkışladı.

TBMM Genel Kurul çalışmalarına, geçtiğimiz kapalı oturumda yaralanan ve 2 hafta iş göremez raporu alan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'da katıldı.