Ailesi Şeyh Hıdır Adnan’ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Ailesi Şeyh Hıdır Adnan’ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Ailesi İslami Cihad liderlerinden Şeyh Hıdır Adnan'ı karşılamaya hazırlanıyor.

Şeyh Hıdır Adnan’ın eşi doktorların geçtiğimiz Çarşamba günü şeyhin sağlık durumunun iyiye gittiğini, Perşembe günü Ramle Hapishanesi’ndeki hastaneye aktarılacağını bildirdiklerini söyledi.

Nitekim Perşembe sabahı Filistin Esirler Kulübü Hukuk Birimi Müdürü Cevad Bolis şeyhin Kaplan hastanesinden hapishanedeki hastaneye aktarıldığını bildirdi.

Sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gidiyor olması karşısında Hıdır Adnan’ın ailesi karşılama için gerekli hazırlıklara başladılar. Yapılan anlaşma sonucunda Hıdır Adnan’ın 55 gün süren grevin ardından 12 Temmuz Pazar günü serbest bırakılacağı ifade edilmişti.

Hıdır Adnan’ın eşi Randa Musa Paltoday sitesine yaptığı açıklamalarda, Şeyh Hıdır Adnan’ın mesajla kendilerine aktardığı talepleri doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Randa Musa 6 çocuğu ve eşi için bayram kıyafetleri hazırladığını, serbest bırakılması sebebiyle tebriğe gelecekler için de evin gerekli şekilde düzenlendiğini, asılacak olan afişlerin ve karşılama mekanının hazır edildiğini ifade etti.

Hıdır Adnan’ın öncelikle evine gelmek istediğini, kendilerini bekleyen insanlarla görüştükten sonra tahliller için tekrardan hastaneye gideceğini söyleyen Randa Musa, sınırda Hıdır Adnan’ı alacak olan ambulans aracının da ayarlandığını belirtti.

Ziyarete gelenlere iftar verileceğini ve ardından kısa konuşmaların yapıldığı bir programın hazırlandığını söyleyen Randa Musa, eşinin özellikle Kadir Gecesi’nden önce serbest bırakılmak için ısrarcı olduğunu, bu yüzden Kadir Gecesinden bir gece önce serbest bırakılacağını söyledi. 

islami Analiz