Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Ahmet Özal hain mi?

DP; en azından CHP kadar Ergenekoncu..
Ahmet Özal"ın DP üyeliği, Güldal Mumcu"nun CHP"deki varlığından daha vahim..
Mesela ben hâlâ Ceyhan Mumcu"nun İP"te ne işi var bilmiyorum..
Bunlar orada eş ve kardeşlerinin katillerinin izini sürüyor olabilirler mi?
Ya da onlar da!..
"Her şey vatan için" olunca iki arkadaş, ya da kardeş; icabında verilen emir gereği tetiği çekmiş olabilir mi?
Yıllarca Özal"ın ölümü ile ilgili olarak Semra Özal"dan şüphe edildi..
Semra Özal diyor ki, devlete verdiğimiz belgeler yok edildi. Hastane kan örneklerini yok ediyor.. Hastane de, doktor da bu suçun bir parçası olabiliyor..
Devlet içinden birileri, bir güvenlik birimi, kendilerine malımızı, canımızı emanet ettiğimiz birileri emanete hıyanet edip, korumakla görevli olduğu kişiye karşı çetelerle birlikte hareket edebiliyor..
Adaletine güvenmek istediğimiz bir yargıç, vicdanı ile cüzdanı arasına sıkışmaktan söz edebiliyor icabında.
Halkın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi olması gereken media halkı aldatabiliyor.
Bir işadamı halka bozuk et, ya da eşek-köpek eti, domuz eti satabiliyor..
Bilmem biliyor musunuz, Özal öl(dürül)düğünde oraya ilk giden kişilerden biri de Hasan Mezarcı idi. Özal"ın saç dibi örneklerini alıp, aileye veren de oydu. Adamı uçurdular..
Bir Hinduya inek eti yedirmekten ne farkı var bunun?.
İşe bakar mısınız, Özal"ın bedenini toprağa gömmekle kalmadılar, onun mirasını da elinden aldılar..
Menderes"in mirasına el koyanlar, Özal"ın mirasına da el koydular. Yılmaz, Cindoruk, Demirel..
Kim bunlar?..
Ahmet Özal şimdi babasının katillerinin peşinde koşuyor. Demek ki diyorum, o DP"ye girip, orada babasının katillerinin izini sürmeye çalışıyordu. Yoksa oradaki varlığının ne anlamı vardı ki! Bana göre bugünkü DP, en az Ergenekon"un avukatlığına soyunan CHP kadar sıkıntılı bir parti..
Baba katili ile maktulün oğlunu aynı çerçeve içinde düşünebiliyor musunuz? İlk anda bu fotoğraftaki manzara, bu cinayetten daha vahim bir şey olurdu. Celladına aşık olanlar yok değil, ama herkesin gördüğü bir gerçeği en yakınındakiler görmüyorsa, söylenecek fazla bir söz kalmamış demektir..
Ahmet Özal, Cindoruk ve Demirel"in peşinden giderek babasının mirasına gerçekten sahip çıktığını sanıyorsa, cahilliğin bu kadarına da "pes" demek gerekirdi o zaman.. Politikacı dediğinin biraz feraset sahibi olması gerek değil mi?
Kılavuzu Demirel olanların burunlarının nerelere sıkıştığı çok açık değil mi?
Ahmet Özal, eğer inandırıcı olmak istiyorsa, artık ihtiyacı kalmamış olması gereken DP"ye niye girdi, referandumda neden sessiz kaldı? Soylu kadar bile "soylu" bir davranış gösteremedi, bunun cevabını da vermesi gerekir bu arada..
Ahmet Özal "babasının katili"ni bulursa, onun geçtiği kapıdan geçerek bu kanlı ve karanlık tünelden çıkıp aydınlığa ulaşabiliriz..
Şimdi artık gelinen noktada Turgut Özal"ın gizli anıları da ortaya çıkmışken, artık kimse susup yerinde oturamaz. Korkut Özal, Semra Özal ve dönemin bürokratları, kim ne biliyorsa ortaya koymalıdır..
Emniyet"te, MİT"te, bu konuda bilgi olmamış olamaz..
Cumhuriyet, başkanının katilini bulup cezalandıramıyorsa, cumhurun malının, canının bekçisi olabilir mi?
Uğur Tönik"in ifadesi neden alınmıyor hâlâ?. Özal suikastını soruşturan Yargıtay savcısı oydu. Diğer iki yardımcısı şimdi nerede? Hani o Uğur Tönik"e "Bu işi bırak, yurt dışına git. İşte para, işte pasaport" diyen eleman?. Tönik"in başına bir iş gelir ve susturulursa ne olacak!
Adem Çevik, şimdi bu konuda bir ihlal ihbar hattı oluşturdu. Sanırım birkaç gün içinde buraya bazı ihbarlar gelir.. Kim ne biliyorsa ister savcılıklara göndersin, ister bu siteye bildirsin. Ama bu olaylar gizli kalmasın artık. www.adaletplatformu.net"e girerseniz, gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz..
Unutmamak gerekir ki, bir insana yapılan bir haksızlık, bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir.. Hiçbir şey, yapanın yanına kâr kalmamalı. Bu kan davası ve intikam alma anlamında değil, ama kim haklı, kim haksız belli olacak ki, kimse bir daha böyle haltlar yemesin.. Bazı şeyleri, affetsek de unutmayacağız.. Başına kakmayacağız belki ama unutmayacağız..
Unutmayalım ki, haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytandır. Bu konular "devlet sırrı" filan değil.. Bunlar devletin içine sinmiş bir suç örgütü. Cinayet şebekesi..
Bu tartışmanın orta yerinde şimdi Ahmet Özal"ı bir samimiyet testine tabi tutmak gerek.
Önce bakacağım, babasına ait o belgeleri vasiyetine uygun olarak, açıkladığı gibi yayınlayacak mı?
İki, bu sözlerinin arkasında durabilecek mi?
Üç, DP"den istifa edecek mi? Nasıl Kesici CHP ile yollarını ayırdı ise, Ahmet Özal da Demirel ve Cindoruk"un elinde, Ergenekon"un avukatlığına soyunan, Özal"ın başlattığı süreci engellemeyi kendine misyon edinen, derin ilişkiler içindeki DP"de daha fazla kalamaz.
Hele hele Çiller, Yılmaz gibi birtakım adamlarla birlikte AK Parti"ye karşı baraj oluşturma hesapları ile oluşturulmaya çalışılan Milli Mutabakat koalisyonunun değirmenine asla su taşıyamaz..
Özal suikastı dosyası zaten yeniden açıldı. Bu konuda ailenin performansını yakından izleyeceğiz..
Önümüzdeki günlerde, ilginç ve önemli gelişmeler yaşanabilir. Eğer başlatılan soruşturmalar savsaklanmazsa Türkiye yeni bir Ergenekon şoku yaşayabilir..
Bekleyecek ve göreceğiz..
Selam ve dua ile..

 


vakit

Bu yazı toplam 2199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar