Ahmet Nesin’e Perinçek’ten Cevap

Ahmet Nesin’e Perinçek’ten Cevap

Vatan Partisi’nden Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin’in Madımak olayları ile ilgili açıklamasına cevap geldi.

Vatan Partisi’nden Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin’in Madımak olayları ile ilgili açıklamasına cevap geldi.

Nesin, Youtube kanalında yaptığı açıklamada Şeytan Ayetleri’ni herkesten habersiz yayınlayanın Doğu Perinçek olduğunu söylemiş ve Madımak sürecinin arkasında Perinçek’in olduğunu savunmuştu.

Vatan Partisi Basın Bürosu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

’Yargıtay’ın Sivas katliamı ve failleriyle ilgili kararları kapı gibi ortadadır; tarihi nitelikte değerlendirmeler içermektedir. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, 30.09.1996 tarihli ilamında; Sivas olayının adi bir öldürme suçu değil, Cumhuriyetin temel niteliklerini ortadan kaldırmaya yönelik bir eylem olduğu gerekçesiyle sanıkların mülga TCK 146/1 maddesinden cezalandırılması gerektiğini belirterek mahkemenin hükmünü bozmuş, daha sonra Yargıtay Ceza Genel Kurulu da 28.11.1997 tarihli kararında 9. Ceza Dairesi kararının yerinde olduğuna hükmetmiştir. Failler, bu hükümler kapsamında değişik ağır hapis cezalarına çarptırılarak haklarındaki hükümler infaz edilmiştir.

ABD SAHAYA SÜRÜYOR

Ahmet Nesin, babası Aziz Nesin’e de ihanet ve iftira etmektedir. Gerçekler yargı kararlarıyla, görüntülerle apaçık ortadayken, Ahmet Nesin ve PKK/HDP’li bölücüler Amerikancı kontrgerillanın hizmetine girmişlerdir. FETÖ’cülerin Ergenekon tertibindeki iftiralarını 12 yıl sonra yeniden gündeme taşımışlardır. HDP’liler Ergenekon tertibinde de FETÖ ile ittifak halindeydiler. ABD’nin piyonlarının her kritik anda müttefik oldukları bir kez daha ortaya çıktı. Müttefikleri FETÖ’cü savcılar ve hakimlerle birliktedirler. Failleri, olayın planlayıcısı Amerikancı kontrgerilla örgütünü aklama telaşındadırlar. Bu davranışlarını anlıyoruz. Bugün PKK/HDP de FETÖ gibi ABD’nin silahlandırdığı, Türkiye’nin üzerine sürdüğü güçlerden biridir.’