Ahmet Hakan'ı Kim Dövdü Neden DayakYedi

Ahmet Hakan'ı Kim Dövdü Neden DayakYedi

Ahmet Hakan'a kim neden saldırdı? Ahmet Hakan'ın en son sağlık durumu nasıl?

Gazeteci Ahmet Hakan, Şişli ilçesindeki evinin önünde uğradığı saldırı sonucu yaralandı. CNN Türk televizyonundaki programının ardından aracıyla Nişantaşı'nda bulunan evinin önüne gelen gazeteci Hakan, bir otomobilden inen kimliği belirsiz 4 şüphelinin saldırısına uğradı. İşte Ahmet Hakan'a saldırının ayrıntıları...

HASTANEYE KALDIRILDI

Darp sonucu göğsünden ve yüzünden yaralanan Hakan, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hakan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Ahmet Hakan, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu edildi.

Ahmet Hakan'a saldıran 4 kişi gözaltında

Evinin önünde 4 kişi tarafından darp edilen Ahmet Hakan'a yönelik saldırı olayıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı, Şişli ilçesindeki evinin önünde darbeden saldırganlardan dördüncüsü de yakalandı.

Hakan'ın darbedilmesi olayını soruşturan polis, olaya karıştığı tespit edilen 4. şüpheliyi de gözaltına aldı.

Zanlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ahmet Hakan'a CNN Türk'teki programının ardından saat 00.30 sularında geldiği evinin önünde, aracından indiği sırada saldıran şüphelilerden 3'ü de olaydan birkaç saat sonra gözaltına alınmıştı.





Cem Uzan, Ahmet Hakan'ı tehdit etmiş

Dün gece evinin önünde saldırıya uğrayan Ahmet Hakan'ın aynı gün Cem Uzan tarafından Twitter'da tehdit edildiği öğrenildi.

CNN Türk televizyonundaki programının ardından aracıyla Nişantaşı'nda bulunan evinin önünde, bir otomobilden inen kimliği belirsiz 4 şüphelinin saldırısına uğrayan Gazeteci Ahmet Hakan'ın aynı gün Twitter'da Cem Uzan tarafından tehdit edildiği öğrenildi.

Türkiye'den kaçarak Fransa'da lüks bir hayat yaşayan Cem Uzan ile Ahmet Hakan arasında Twitter üzerinden küfür, hakaret ve tehditlerin havada uçuştuğu kavga yaşandığı ortaya çıktı.


Saldırı sonrası Ahmet Hakan'dan mesaj

Evinin önünde saldırıya uğrayan Ahmet Hakan'ı, Ertuğrul Özkök ve Sedat Ergin gibi isimler hastanede ziyaret etti.

Cem Uzan'la yaşadığı gerginlikten sonra evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan gecenin ilerleyen saatlerinde hastaneye gelen ziyaretçiler aracılığıyla mesaj gönderdi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin hastane önünde bekleyen basın mensuplarına şunları söyledi:

"Ahmet Hakan'ın mesajı var sizlere. Öncelikle bu saate kadar bekleyen muhabir ve kameraman arkadaşlara sevgilerini ve selamlarını gönderdi. Kendisi hastanedeyken arayanlara soranlara herkese teşekkürlerini iletiyor. Aynı zamanda kendisine bu saldırganları bu akşam gönderenlere de bir mesajı var. Mesajı da şu: 'Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı