Ahmet Davutoğlu'nun ilk il Başkanı Belli Oldu

Ahmet Davutoğlu'nun ilk il Başkanı Belli Oldu

Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi'nin teşkilat yapılanması yavaş yavaş şekillenirken ilk il başkanı belli oldu.

elecek Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda çoğunluğun oyunu alan eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partinin genel başkanı seçildi. Konyalı 8 isim de kurucular kurulunda yer alırken parti içerisindeyapılan görevlendirmelerin ardından Davutoğlu'nun memleketi Konya'nın kurucular kurulunda sayıca fazla temsil edilmesi partinin ana merkezinin Konya olduğu söylemlerini de öne çıkardı.

Konya'lı kurucular kurulundan 3 isim Davutoğlu'nun a takımına getirilirken, 1 kişi disiplin 1 kişi de parti etik kuruluna getirildi. Ardından en çok merak edilen soru konuşulmaya başlandı. Konya'da resmi atama henüz yapılmasa da İl Başkanlığı için bir isim üzerinde karar kılındı.

GELECEK PARTİSİ'NİN KONYA İL BAŞKANI HASAN EKİCİ ÜZERİNDE KARAR KILINDI

Konya'nın yerel gazetesi Merhaba Haber'de yer alan habere göre Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı için Yeminli Mali Müşavir Hasan Ekici üzerinde karar kılındı. Ekici'nin bir değişiklik olmazsa atamasının önümüzdeki hafta Perşembe gününden sonra kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Ayrıca Ekici'nin dün belli olan görevlendirmelerin ardından, Konya'da ikili görüşmelere başladığı da öğrenildi. Ekici'nin teşkilat ekibini oluşturmak için farklı isimlerle yapacağı görüşmelerin süreceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Önümüzdeki hafta Perşembe günü parti genel başkan yardımcılarının belirlenmesinin ardından resmi anlamda görevlendirmelerin yapılacağı aktarıldı.