AGD'den Şehit Metin Yüksel'e Ziyaret

AGD'den Şehit Metin Yüksel'e Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Üniversiteler Komisyonu tarafından Yüksel’in şehit edildiği Fatih Camii’nde anma programı tertiplendi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Üniversiteler Komisyonu tarafından Yüksel’in şehit edildiği Fatih Camii’nde anma programı tertiplendi. Ardından şehit Metin Yüksel’in Edirnekapı’daki kabrine doğru yürüyüş gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Üniversiteler Komisyonu mensubu gençler, dün sabah namazının ardından, Metin Yüksel’in şehit edildiği Fatih Camii’nde bir araya geldi. Programa katılan AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, şehadetin öneminden bahsetti. Bulut, “Metin Yüksel kardeşimiz, cihat eden bir genç olarak bu makama ulaşmıştır. O da yaşadığı dönem içerisinde tek cihat hareketi olan Milli Görüş hareketinin bir neferi olarak hayatını sürdürmüştür, aynı sizin gibi” ifadelerinde bulundu.

HERKESE NASİP OLMAZ

Bulut, “Sizler de bu dönemde AGD mensubu gençler olarak, cihat hareketi Milli Görüş’ün gençlik hareketi olan bu mücadele içerisindesiniz. Allah hepinizden razı olsun. Cenab-ı Allah hepimize Hazreti Hamza gibi şehit olmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

YOLUNUZ YOLUMUZDUR

Fatih Camii’ndeki anma programının ardından AGD mensubu gençler şehit Metin Yüksel’in Edirnekapı Mısır Tarlası Mezarlığı’nda bulunan kabrine doğru yürüyüş yaptı. ‘Şehit Metin yolun yolumuz, Şehitlerin yolunu sürdüreceğiz’ şeklinde atılan sloganlar ile gerçekleştirilen yürüyüşün ardından kabristanda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

AGD’li gençler, Metin Yüksel’i şehit edilişinin 39. yıldönümünde kabri başında dualarla andı.