Adnan Oktar: IŞİD hadislerde yer alıyor

Adnan Oktar: IŞİD hadislerde yer alıyor

Adnan Oktar, IŞİD'in Irak'a yöneleceğinin hadislerde yazdığını söyledi.

A9 TV'de program yapan Adnan Oktar'ın IŞİD ile ilgili açıklamaları şöyle;

MALİKİ'NİN İŞİ ZOR



Maliki’nin işi zor. Orada tutunamaz artık. Halbuki sevgi esas olması lazım. Asarak, keserek, biçerek böyle şey olur mu? Aşiretleri toplarsın onlara sevgi gösterirsin. Beraber yemek yersin. Azarlayarak olursa kinlenirler bilinçaltında. Sonucunda da böyle patlak verir olaylar. Sertlikle nereye varılır. Tipik Ortadoğu uygulamaları yapıyorlar. İnsanların izzeti nefsi vardır. 

Oktar’a IŞİD’in Sykes-Picot sınırını yıkma görüntülerinin gösterilmesi üzerine, ‘’Aslında doğrusu bu. Sınır olmaz. Suni bölümdür Suriye ile Irak. İngilizler aldı cetveli eline, baktılar haritaya kendi kafalarına göre çizgi çektiler. Sizin vatanınız böyle dedi. Osmanlı döneminde öyle bir şey yoktu. Bunlar doğru, asmak kesmek, bağırtı yanlış. 

MEHDİYETLE BAĞLANTILI

Nakşibendi ordusunun IŞİD’e katılması ile ilgili; Nakşibendi de katılır, farklı gruplar da katılır. Tabi oradaki Nakşibendi anlayışı ile Türkiye’deki farklı. Olay doğrudan mehdiyetle bağlantılı. Mehdiyet bütün milletin gözünün önünde gelişiyor. Dünya sallanıyor. Daha hala bağzıları anlamamazlıktan geliyor. Peygamber ne kadar açık söylüyor. Diyor ki; Siyah bayraklar çıkacak. Suriye’de Şam da. Arkasından yine siyah bayraklılar çıkacak diyor. Ciğer yiyenin oğluna karşı mücadele edecekler diyor. Kudüs’e kadar inecekler. Ahir zaman alametleri oluyor. Mehdi alametleri oluyor. Hadislerde çıkan olaylar birebir aynısı. Israrla anlamazdan geliyorlar. Olağanüstü gök olayları, yer olayları oluyor. Ani yağmur yağıyor, ani yağmur kesiliyor. Depremler oluyor. Allah sürekli kendini hatırlatıyor. Şam Camii’nin duvarı yıkılacak diyor. Bombalandı ve yıkıldı. Sonra Irak’a doğru gitme amacı güdecekler diyor. Aynısı oluyor mu oluyor. Bu zaman İran tarafından bayraklar gelecek diyor. İran asker gönderiyor mu? Alimlerin büyük bir bölümü görmezden geliyor. Ahiret’te bunu nasıl açıklayacaklar. Menzilleri hızlı bir şekilde kateteceklerdir. Arabalarla, jiplerlerle hareket ediyorlar.