Abdüllatif Şener CHP'ye  Katılıyor İddiası

Abdüllatif Şener CHP'ye Katılıyor İddiası

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu genel merkezde eski AKP'li Abdüllatif Şener'le görüştü. Görüşmede İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri konuşulduğu iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün eski AKP’li Abdüllatif Şener’le CHP Genel Merkezi’nde görüştü. Kılıçdaroğlu ile Şener’in görüşmesinin ayrıntılarıyla ilgili Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer çarpıcı iddialarda bulundu. Bayer köşesinde görüşmeyle ilgili “Bilgi sızdırılmamak istenen görüşmede Şener’in, Kılıçdaroğlu’na İstanbul yerel seçimiyle ilgili bir proje sunduğu ve bazı önerilerde bulunduğu öğrenildi. Sürpriz görüşmede Şener’in Sivaslı olması nedeniyle adaylığına Kılıçdaroğlu’nun sıcak baktığı öne sürülüyor” dedi.
 
ŞENER: CHP'DEN TEKLİF GELSE DÜŞÜNÜRÜM
 
Yalçın Bayer yazısını şöyle sürdürdü:
 
Şener, bundan bir süre önce bir söyleşide ‘CHP’den teklifi gelse tavrınız ne olur?’ sorusuna, ‘Olabilir, düşünürüm’ yanıtını vermişti.
 
İLHAN KESİCİ: BİR SİVASLI OLARAK GURUR DUYARIM!
 
İstanbul’da 1 milyon Sivaslı bulunuyor. Bir başka Sivaslı İlhan Kesici’nin de CHP’den Cumhurbaşkanlığı adaylığının söz konusu olabileceği CHP kulislerinde sıkça konuşuluyor. Kesici’nin, Şener’in İBB’ye aday gösterilmesi ile ilgili bir soruya, ‘Bir Sivaslı olarak gösterilmesini isterim ve gurur duyarım’ karşılığını vermişti.
 
YAŞAR OKUYAN KILIÇRAOĞLU'YLA GÖRÜŞTÜ
 
Kılıçdaroğlu-Şener görüşmesiyle ilgili Mesut Yılmaz döneminin bakanlarından ve VP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan’ın ‘Temiz Seçim Platformu’ üyeleriyle birlikte Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirtiliyor.