Abdullah Gül’e Ölüm Tehdidi

Abdullah Gül’e Ölüm Tehdidi

FETÖ’nün imamı Hüseyin Kızmaz’ın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e tuzlu kahve ikram ederek "Seni zehirleriz" mesajı verdiği ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Tayvan imamı Hüseyin Kızmaz'ın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tuzlu kahve ile ölüm tehdidinde bulunduğu ortaya çıktı. İşadamı İsrafil Çimen, Cumhurbaşkanı Gül'ün 23-29 Haziran 2009 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Çin Halk Cumhuriyeti ziyareti sırasında tehdit edildiğini anlattı.

AÇILIŞA KATILMAYINCA HEDEF OLDU

Çimen, paralel yapıya yakın bir kurumun açılışına davet edilen Gül'ün yoğun programı nedeniyle açılışa katılmadığı için hedefe konduğunu ifade etti. Hüseyin Kızmaz'ın bu olayı her yerde dillendirdiğini aktaran Çimen, paralel yapının bu sayede insanları tedirgin etmeyi amaçladığını kaydetti.

“İSTERSEK ÖLDÜRÜRÜZ" MESAJI

Cumhurbaşkanı Gül'e tuzlu kahve ikram edildiği bizzat Hüseyin Kızmaz'dan dinleyen İşadamı İsrafil Çimen, “Hüseyin Kızmaz, hayretlere düşüren bu davranışını, 'Biz Abdullah Bey'in kahvesine tuz atmak suretiyle, istersek sizi zehirleriz, öldürürüz mesajı verdik. O anladı' ifadeleriyle açıkladı. Bu olayı herkesin yanında sürekli dillendirdi. Gerçekten hayrete düşmüştük" şeklinde konuştu.

ŞİKAYETİ DUYUNCA YURTDIŞINA KAÇTI

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Kızmaz, Tayvan'da işyerini bastırdığı İsrafil Çimen'le aynı uçağa denk gelmişti. Attığı mail nedeniyle Tayvan'da polise şikayet edildiğini öğrenen Çimen, Hüseyin Kızmaz'dan şikayetçi olmuştu. Kızmaz da bunun ardından yurtdışına kaçmıştı.
Kaynak : Yenişafak