"5. Parti Olmaya Hazırız"

"5. Parti Olmaya Hazırız"

DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, basın mensupları ile bir araya gelerek, Türkiye gündemine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr. Masum Türker, bu seçimde Türkiye’nin gelecek 50 yıllık kaderinin belirleneceğini ileri sürerek, gelecek yıl için tekrar bir seçim daha olabileceğini iddia etti.

Türker, parlamentoda 5. partinin varlığına ihtiyaç olduğunu da belirterek, kendilerinin DSP olarak 5. parti olmaya hazır olduklarını söyledi.

“50 YILLIK KADER BELİRLENECEK”

DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, Türkiye’nin bu hafta sonu tekrar seçime gittiğini ifade ederek, bu seçimde Türkiye’nin gelecek 50 yıllık kaderini belirleyecek kararın alınacağının altını çizdi. Türker, “Koalisyon kurulamaması milli iradeyi temsil edenlerin bu konuda kendi kişisel hedeflerine ulaşmak bağlamında yaptıkları çalışmalar sonucu tekrar seçime gittik. Şu an için gelecek sene mayıs ya da haziran aylarında yeniden bir seçim olacağı görünüyor. İnşallah böyle olmaz. Çünkü her bir seçim dönemi görüldüğü üzere siyasetin yerini gerginliğe bıraktığını ve gergin politika inşa edildiği dönemi görüyoruz” diye konuştu.