"30 Mart'tan Sonraki TSK'ya Dikkat"

"30 Mart'tan Sonraki TSK'ya Dikkat"

A Haber’de Yüzde Yüz Siyaset programına katılan, avukat Fidel Okan, çok ciddi iddialarda bulundu.Okan, 30 Mart’tan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bazı hareketlenmeler yaşanacağı duyumuna sahip olduğunu söyledi..

A Haber’de Yüzde Yüz Siyaset programına katılan, avukat Fidel Okan, çok ciddi iddialarda bulundu. Okan, seçimlerde cemaatin CHP için seferber olduğunu ve Kılıçdaroğlu’nun bir emniyet görevlisinden tape aldığını iddia etti. Okan, Seçimi Başbakan’ın kazanmasının, cemaatin kaybettiği anlamına gelmediği yorumunu yaparak, 30 Mart’tan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bazı hareketlenmeler yaşanacağı duyumuna sahip olduğunu söyledi.

Cemaat üç yıl önce medyasıyla ne yazıyordu CHP ile ilgili, bugün ne yapıyor. Cemaat tüm medyasını CHP için seferber etti. Bu veri değilse bu ses tapeleri Kılıçdaroğlu'na hangi kaynaktan servis edildi. Başbakan'ın görüntülerinin elinde olduğunu ve izlediğini ifade ediyor, bu görüntüleri kendisine kim verdi. hangi emniyetçi ile buluşup bu görüntüleri aldı. Önce bunların açıklamasını yapsın, şu emniyetçiden aldım deyip ismini versin, biz bunu bilelim ondan sonra konuşsun. Bu cemaat yapılanması ve CHP'nin ittifakı konusunda şüphem yok. Bütün ayakları ortaya çıkacak.

30 Mart'tan sonra TSK'ya dikkat

Eğer, Başbakan seçimi kazanacak ancak bu cemaatin savaşı kaybettiği anlamına gelmez. Bu tespitten yola çıkarak, bundan sonra 7 Şubat'a bakması gerek. Kopuş noktası çözüm sürecidir. İsrail, Amerika ve İngilizlerin. TSK'da 30 Mart'tan sonra başlayacak süreç var. Cemaatin mensupları bazı istihbarat raporları hazırlayarak Genelkurmay'ı harekete geçirmek istiyorlar. Büyük Türkiye Operasyonu ve Başbakan'ın tasfiyesi konusunda 30 Mart'tan sonraki boyutlara bakmak lazım. El Kaide vs. konusunda cemaatin hazırladığı, İngiltere'nin çözüm sürecine destek veriyormuş gibi yapıp başka planlar kurması ve cemaati kullanması anlaşılıyor. Biz asıl tehlikeyi bundan sora göreceğiz