"24 Haziran'ı Görebilecek miyiz?"

"24 Haziran'ı Görebilecek miyiz?"

24 Haziran seçimlerini görebilecek miyiz? Süleyman Özışık yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık "24 Haziran'ı görebilecek miyiz?" başlıklı yazısı çok konuşulacak. Son dönemde olup bitenleri değerlendiren yazar, Erdoğan'ın devrilmesi için dışarıdan düğmeye basıldığını düşünüyor.

Devlet dairelerinde işlerin durma noktasına geldiğini, doların alıp başını gitmesinin normal olmadığını savunan Özışık, sözü Orta Doğu'daki gelişmelere getiriyor: "İran'la nükleer anlaşma durup dururken iptal oluyor. Amerika bir yandan büyükelçiliğini İsrail'e taşıyarak bölgeyi cehenneme çevirirken, diğer yandan Suriye'de "Arap Gücü" altında bir örgüt kurarak YPG'lileri bu örgütün bayrağı altında topluyor."

İç siyasette tuhaf dengelerin ve söylemlerin geliştiğini ifade eden yazar, her seçim öncesi algı operasyonu yapan FETÖ'cü teröristlerin suskunluğa gömüldüğüne dikkat çekip yazısına böyle devam ediyor:

ERDOĞAN'A SUİKAST MI YAPILACAK?
"Meral Akşener de anlamsız bir şekilde sessizliğe gömülmüş durumda. 
Var mı yok mu belli değil.
Bir yerlerden gelecek bir haberi beklercesine sadece, "Ben Cumhurbaşkanı olacağım" deyip duruyor. 
Kılıçdaroğlu, en iyi ihtimalde bile kazanamayacakları belliyken, inat ve inançla, "Kiraz mevsimi geliyor. Yeni bir bahara uyanacağız. Biz iktidara geleceğiz" diyor. 
Fetullah Gülen isimli vatan haini, Pensilvanya'daki malikânesinde altını çize çize “suikast” mesajları veriyor. Yapılacak suikastın hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacağını da açık açık söylüyor. 
Bazı televizyon ve gazetelerde, “Erdoğan seçimi kaybetse dahi gitmeyecek” şeklinde bir algı operasyonu yürütülüyor.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ekrana çıkıp, "Turgut Özal nasıl gittiyse Erdoğan da öyle gidecek. Süleyman Demirel 6 kere nasıl gitmişse öyle gidecek" diyor. 
Özal zehirlenerek bertaraf edilmiş, Demirel darbelerle gönderilmişti. Muharrem İnce bunları bilmiyor olamaz. Bildiğine göre, neden özellikle bu iki isim üzerinden örnek veriyor?
Ve tüm bunlar yaşanırken…
ABD kaynaklı askerî kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, İsrailli suikastçıların Erdoğan’a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını yazıyor.
Yaptığı kulis haberlerinin doğruluğuyla tanınan sitenin haber müdürü Gordon Duff’ın imzasıyla yayınlanan analizde, Erdoğan’ın en son İsrail büyükelçisini ülkeden göndermesi nedeniyle uzun süredir gerilen ilişkilerin yeni bir eşiği geçtiğini belirtiyor.
ABD’nin de Erdoğan öldürülmeden İran’a saldıramayacağına inandığını söylüyor Gordon Duff...
Tüm bunları alt alta koyalım.
Şu yaşananlar size normal geliyor mu bilmiyorum ancak bana hiç normal gelmiyor.
Sanki birileri 24 Haziran seçimleri yapılmasın istiyor. Erdoğan'ın bu son seçimi kazandığında, önünde hiçbir engel kalmayacağını bilen ve anlayan bu kesimin, iş işten geçmeden Cumhurbaşkanı'nı ortadan kaldırmayı hedefledikleri anlaşılıyor. 

"ANKARA'DA TUHAF ŞEYLER OLUYOR"
Dahası, Ankara'da tuhaf şeyler oluyor.
Detay vermeyeceğim ancak, Ankara'da çok önemli görevlerde olan bazı kritik isimlerin FETÖ'den dolayı görevden uzaklaştırıldığı ve FETÖ'den sorguya alındığı konuşuluyor. Özetle...

 

Süleyman Özışık'ın yazısının tamamı