"1967 yılında  Bizimle  Savaşanlar Şimdi Bizim Yanımızda"

"1967 yılında Bizimle Savaşanlar Şimdi Bizim Yanımızda"

Moşe Yalon 1967'de Bizimle Savaşanlar Şimdi Bizim Yanımızda

Siyonist Rejim eski savaş bakanı Moşe Yaalon, Suud ve diğer bazı Arap ülkelerinin Katar’la diplomatik ilişkilerini kesmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ve bunun İsrail’in siyasi alandaki başarısının öncüsü olduğunu söyledi.

Moşe Yalon İçler Acısı Gerçeği Dillendirdi

Moşe Yaalon, 'Bazı Arap ülkelerinin Katar’la diplomatik ilişkilerini kesmelerinin ardından şu anda İsrail karşısında hiçbir Arap koalisyonunun kalmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bizimle 1967 yılında savaşan Arap ülkeleri Katar dışında şu anda bizimle aynı gemide.' ifadelerinde bulundu.

Siyonist Rejim eski savaş bakanı Moşe Yaalon, Suud ve diğer bazı Arap ülkelerinin Katar’la diplomatik ilişkilerini kesmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ve bunun İsrail’in siyasi alandaki başarısının öncüsü olduğunu iddia etti.

Qodsna’nın haberine göre, Siyonist Rejim radyosuna açıklamada bulunan Yaalon, ‘Bazı Arap ülkelerinin Katar’la diplomatik ilişkilerini kesmelerinden sonra şu anda İsrail’in karşısında hiçbir Arap koalisyonunun kalmadığını söyleyebiliriz’ dedi.

Siyasi gözlemciler, Yaalon’un iddiasının aksine Arap ülkelerinin zaten şu ana kadar Siyonist İsrail’e karşı ciddi bir güç birliği ve koalisyon oluşturamadıklarına dikkat çekiyorlar.

Kaynak : kudusgunu.com