15 Temmuz Demokrasinin Değil Hakkın Zaferidir!

15 Temmuz Demokrasinin Değil Hakkın Zaferidir!

Demokrasinin ölüm sonrası Cenneti yoktur.

Bundan dört yıl önce meydanlara çıkan insanımız sadece ve sadece Hak için çıkmıştır, bunca bedeli Hak için ödemiştir.

Darbe teşebbüsüne karşı insanımızı meydanlara koşturan en belirgin sebep; FETÖ’nün emperyalizmin taşeronluğunun yanı sıra, bütün İslami cemaatlere düşman oluşu, daha tam hakim olmadığı halde her bir cemaate operasyonlar düzenlemesidir ki, biz bunu çok yakinen biliyoruz. Kendisinden başka bütün İslami kesimleri hedefine almış olmasıdır.

Siz şimdi insanımızın bu şekilde elde ettiği Hakkın zaferini demokrasinin gelir hanesine kaydederek öncelikle büyük bir zulüm işliyorsunuz.

Evet, insanımız asla kimsenin ne idüğünü bir türlü tarif edemediği böyle bir kavram için dışarı çıkmamıştır, Allah için, cennet için, İslam için kısacası Hak için dışarı çıkmıştır, bu uğurda şehid olmuştur.

Demokrasinin insanımızın inandığı anlamda bir şehadeti yoktur.

Demokrasinin ölüm sonrası Cenneti yoktur.

Demokrasinin “kucağını açmış bekleyen” bir peygamberi yoktur.

Demokrasinin Kur’an’ı yoktur.

Demokrasinin Hz. Muhammed’i yoktur, Muhammedî ezanı ve salâsı yoktur.

Esasında demokrasinin Allah’ı da yoktur.

O halde bu hareketin ve etkinliklerin adı derhal değiştirilmelidir.

Günümüz dünyasının demokrat ülkeleri, demokrasinin sahipleri, ihracatçıları zaten sizi kabul etmedikleri gibi 15 Temmuz darbecilerine sahip çıkmış ve kaçıp sığınanları bağrına basmıştır.

Sadece Türkiye’yi değil, halkın iradesiyle yönetime gelen hiç bir İslam ülkesini kabullenmemiş, darbeleri desteklemiştir bunlar.

Bu arada Türkiye hareketin adını 15 Temmuz Demokrasi Hareketi koymuş ama dünyaya demokrasi yaydığını iddia eden devletlerin ve güç odaklarının hiç birine yaranamamıştır.

Hareketin adını 15 Temmuz Hakkın Zaferi koyun diyoruz ama böyle yapmanız durumunda başka kaygılarımızın olduğunu belirtelim. Hakkın Hareketi başladığı biçimde Hak üzere devam etmelidir. Bu hareket bahanesiyle eğer birileri zulme uğruyor, birilerinin yuvası yıkılıyorsa, otoriter yönetim için bahane oluşturuyorsa, bırakın Demokrasi bayramı olarak öylece kalsın.

Nasıl olsa insanımız artık iyice kanıksamıştır, demokrasi denince akla her türlü zulmün, haksızlığın, çarpıklığın ve bin bir türlü ahlaksızlığın geldiğini ezberlemiştir. Başaramayacaksanız boşu boşuna adını Hakkın Zaferi koymayın.