15.Kez Aynı Yöntemle Soydular

15.Kez Aynı Yöntemle Soydular

Mobilya ve beyaz eşya dükkanı bu yıl 15. kez aynı yöntemle soyuldu

Başkentte, çalıntı araçla çarparak demir kepenklerini kırdıkları dükkandan 5 plazma televizyon çalan şüphelilerin, başka araçla kaçtıkları iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Demetevler'de 06 VLC 62 plakalı otomobili çalan şüpheliler, Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi 17 numaradaki mobilya ve beyaz eşya dükkanına geldi.

Otomobille dükkanın kepenklerine çarpıp kıran ve ardından içeri giren şüpheliler, 5 plazma televizyon çaldı ve başka bir araca yükleyip kaçtı.

Hırsızlık yapılan mobilya ve beyaz eşya dükkanının sahibi Ercan Tezcan, AA muhabirine, çalınan televizyonların değerinin 12 bin TL olduğunu söyledi. Ayrıca otomobilin çarpması sonucu dükkandaki mobilya ve çamaşır makinelerinde de hasar meydana geldiğini belirten Tezcan, zararının 28 bin TL civarında olduğunu kaydetti.

Aynı yöntemle bu yılın başından beri 15, sadece bu ay ise 3. kez soyulduklarını anlatan Tezcan, çaresizlik içinde olduklarını dile getirdi. Tezcan, yetkililerden bu duruma duyarsız kalmamalarını istedi.

Şüphelilerin çalıp dükkanın önünde bıraktıkları 06 VLC 62 plakalı otomobilin sahibi İlker Tepe de aracının Demetevler'deki evinin önünden çalındığını söyledi. Hırsızların, ön kapısını kırarak girdiklerini otomobili düz kontak yapıp çalıştırdıktan sonra kaçırdıklarının anlaşıldığını belirten Tezcan, araçta 2 bin 500 TL'lik bir zarar olduğunu dile getirdi.

AA