1 Dolar’ın Şifresini Necmettin Erbakan Yıllar Öce Açıklamış (VİDEO)

1 Dolar’ın Şifresini Necmettin Erbakan Yıllar Öce Açıklamış (VİDEO)

Darbe girişimi sırasında darbeci askerlerin üzerinden çıkan Bir Doların şifresini Rahmetli Necmettin Erbakan yıllar önce açıklamış. İşte Erbakan’ın açıklamaları.

Darbe girişimi sonrası gözaltına alınan ve ifadesi alınan askerlerin hepsinde 1 Dolarlık Banknot olması dikkatleri çekmişti.

Darbeci askerlerde bulunan bir Dolarlık Banknot’un şifresini ise darbeci askerler şu şekilde anlattı: ” Üzerimizde bulunan 1 Dolar Fethullah Gülen tarafından okunup üflendi.” Her 1 dolar seri numaralarının baş harflerinde 3 kademeli gizli ve farklı mesaj bulunuyor. Seri numarası “F” ile başlayan dolarların cemaat üyesi subaylara verildiği iddia edildi. Üzerinde “J” ve “C” işareti bulunanlar ise daha alt rütbeli askerler ve paralel yapıya destek veren işadamlarına dağıtıldı.

İddiaya göre o gece darbe yanlısı askerler bu şifreli dolarlar sayesinde birbirini tanıdı.

Rahmetli Politikacı Necmettin Erbakan ise 1 Doların şifresini yıllar önce katıldığı bir televizyon programında açıklamıştı.Necmettin Erbakan tarafından yapılan açıklamada Bir Doların Siyonizm’in simgesi halinde olduğu açıklanmıştı. İşte Rahmetli Erbakan’ın açıklamasının satır başları: ” Bir Doların Amerika’nın parası olduğunu aldanmayın. Bakın arkasında bulunan mühür Siyonizmin mührüdür. Amerika Merkez Bankası Siyonizmin bankasıdır. Amerikan Merkez Banakası ( FED) bu parayı zamanında Siyonistlerden alıyor” dedi.